De Klussenier Rogier Bruines

De Klussenier Rogier Bruines
De Klussenier Rogier Bruines

Klaproosstraat 24
5741 VZ Beek en Donk

Dien uw aanvraag in »

0492 23 11 46
06 1531 3107
rogierbruines@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 66031575

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of zolder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Rogier Bruines en samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Beek en Donk. Voor de gemeente Laarbeek en omgeving Gemert, Helmond en Veghel ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de bouwbranche, bijvoorbeeld 12 jaar als bedrijfsleider bij een groothandel. Naast mijn werk was ik altijd druk met klussen en verbouwen. Toen ik plots werkloos werd, was de keuze een eigen klusbedrijf op te zetten snel gemaakt.

Maar aan het alleen opstarten van een eigen bedrijf hangen veel risico’s. En hoe onderscheid je jezelf van andere klusbedrijven? De Klussenier biedt het hele pakket waar ik naar op zoek ben. Zij begeleiden je bij de start van je eigen bedrijf maar wat ik interessanter vind is de ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering. En daarnaast staat het merk De Klussenier bekend als betrouwbaar en professioneel. Een gevestigde naam in Nederland.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Een kleine greep uit de mogelijkheden: alles op het gebied van timmerwerk, elektra, installatiewerk en hovenierswerk. Maar ook het plaatsen van badkamers of keukens of een zolderverbouwing. Eigenlijk voor alle voorkomende verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Ik sta natuurlijk voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg desgewenst de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, heb een verbouwing gepland staan of kleinere klussen die uitgevoerd moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact met mij op.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Beek en Donk voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Keuken renoveren of installeren
 • Zolder verbouwen
 • Zonwering plaatsen
 • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Vriendelijke en eerlijke vakman, denkt mee met de wens van de klantPatricia uit Aarle-Rixtel
Heel deskundig, beleeft, vriendelijk. Leuk persoonWilma uit Brunssum
De tijd dat hij aan de klus zou beginnen was veel te langAndre uit Helmond
Erg klantvriendelijk, goede service. Denkt mee.J uit Aarle-Rixtel
Betrouwbaa, netjes en doet weloverwogen zijn werk.M uit Gemert
Werkelijk perfect. We hadden al veel eerder met Rogier moeten gaan zoeken! Vakman en probleem oplossend te werk gaan. Niets is hem te veel. De volgende klussen worden al gepland.G uit Helmond
Prettig. Alleen nadat hij was wezen kijken, duurde het langer dan afgesproken dat we een offerte kregen. Werk is prima gedaan.G uit Nuenen
Positief. Voor de offerte werd gemaakt kwam de klussenier nog met een collega kijken om ervoor te zorgen dat wat we wilden laten doen ook mogelijk was. De offerte was er snel daarna. Vanwege persoonlijke omstandigheden hebben we ervoor gekozen om de werkzaamheden nu niet te laten doen maar komen we er aan toe dan nemen we zeker weer contact op.Theo uit Helmond
Vriendelijk, correct en duidelijkJessie uit Gemert
Een vakman, die weet waar hij het over heeft.Frank uit Son en Breugel
Goed uit Nuenen
Komt zijn afspraken na. Zelfs de service achteraf is hij nagekomen en kosteloos mijn secretaire gerepareerd door de schanieren te reparerenI uit Gemert
Rogier is ons goed bevallen, Voerde de klussen zelf uit, of huurde expertise in. Fijn dat alles in een hand is. Rogier komt zijn afspraken goed na.Jan uit Uden
goed betrouwbaar en vriendelijkF uit Helmond
prettig en meedenkend. De toeleverancier waar hij het product van afnam was ronduit slecht, tot 2 x toe niet het goede product gereserveerd voor ons maar meneer Bruines heeft het goed opgelost.N. uit Son en Breugel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...