De Klussenier Rogier Bruines

De Klussenier Rogier Bruines
De Klussenier Rogier Bruines

Klaproosstraat 24
5741 VZ Beek en Donk

Dien uw aanvraag in »

0492 23 11 46
06 1531 3107
rogierbruines@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 66031575

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of zolder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Rogier Bruines en samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Beek en Donk. Voor de gemeente Laarbeek en omgeving Gemert, Helmond en Veghel ben ik beschikbaar voor alle verbouw-, renovatie en onderhoudswerkzaamheden.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de bouwbranche, bijvoorbeeld 12 jaar als bedrijfsleider bij een groothandel. Naast mijn werk was ik altijd druk met klussen en verbouwen. Toen ik plots werkloos werd, was de keuze een eigen klusbedrijf op te zetten snel gemaakt.

Maar aan het alleen opstarten van een eigen bedrijf hangen veel risico’s. En hoe onderscheid je jezelf van andere klusbedrijven? De Klussenier biedt het hele pakket waar ik naar op zoek ben. Zij begeleiden je bij de start van je eigen bedrijf maar wat ik interessanter vind is de ondersteuning in onder andere marketing en de bedrijfsvoering. En daarnaast staat het merk De Klussenier bekend als betrouwbaar en professioneel. Een gevestigde naam in Nederland.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Een kleine greep uit de mogelijkheden: alles op het gebied van timmerwerk, elektra, installatiewerk en hovenierswerk. Maar ook het plaatsen van badkamers of keukens of een zolderverbouwing. Eigenlijk voor alle voorkomende verbouw- en renovatiewerkzaamheden.

Ik sta natuurlijk voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. U mag van mij vakmanschap verwachten voor een eerlijke prijs. Ik reken geen voorrijkosten, geef vooraf een vrijblijvende offerte en verzorg desgewenst de inkoop van de materialen. Doordat ik ben aangesloten bij de franchiseorganisatie De Klussenier, kan ik voor een grote verbouwing een beroep doen op mijn collega Klusseniers. Ik realiseer de hele verbouwing vanaf aanvraag tot en met de oplevering zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Kortom, heb een verbouwing gepland staan of kleinere klussen die uitgevoerd moeten worden? Ik kom graag bij u langs om uw plannen door te spreken en te realiseren. Neem gerust contact met mij op.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Beek en Donk voor:

 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.
 • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
 • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Keuken renoveren of installeren
 • Zolder verbouwen
 • Zonwering plaatsen
 • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Vriendelijke man,heeft netjes gewerkt, hij heeft zelfs nog de werkplek gestofzuigd.MARLEEN uit Helmond
Goed uit Nuenen
Rogier is ons goed bevallen, Voerde de klussen zelf uit, of huurde expertise in. Fijn dat alles in een hand is. Rogier komt zijn afspraken goed na.Jan uit Uden
Vriendelijk, correct en duidelijkJessie uit Gemert
Erg klantvriendelijk, goede service. Denkt mee.J uit Aarle-Rixtel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...